Alo Theater

BaBa de verhalenvertellerBaBa de Verhalenverteller is regelmatig te aanschouwen in binnen- en buitenland als Afrikaanse verhalenverteller. Zijn voorstellingen zijn een culturele reis naar zijn thuishaven "Afrika". Hij vertelt vol passie en vuur, eerlijk en eenvoudig, eigenzinnig en met een dosis humor. Zingend en dansend vertelt Baba zijn verhalen uit Afrika voor jong en oud.  Geheel gekleed in traditionele Afrikaanse kleding en zichzelf begeleidend op de trommel, neemt hij zijn publiek mee op reis naar Afrika. De verhalen die hij van zijn vader gehoord heeft en de verhalen die hij zelf bedenkt en schrijft door zijn theaterachtergrond, vormen de basis van zijn voorstellingen. De inspiratie voor zijn verhalen vindt hij in alledaagse gebeurtenissen in Afrika, oude verhalen en zijn kleurrijke Yoruba afkomst.
Hij weet een goede sfeer te creëren die zich onder andere kenmerkt door de verbinding tussen de verteller en de luisteraars. De interactie tussen hem en het publiek kan uitnodigende, uitdagende, overrompelende en ontroerende momenten opleveren. Hij maakt voorstellingen waar vertellen, theater, muziek en beeldende kunst samenkomen en dat maakt de voorstellingen van Baba bijzonder. Door die veelzijdige Afrikaanse verhalen leer jij Afrika beter kennen.


Optreden bijwonen:

Naast de vertelvoorstelling in Alo Theater House, vertelt  BaBa verhalen in theaters, scholen, buurthuizen, bibliotheek en elke andere plaats en gelegenheid waar verhalen gewenst zijn.
De verhalen die verteld worden zijn, in overleg, aan te passen aan de doelgroep of de gelegenheid. Ook de tijdsduur van een optreden is in overleg aan te passen aan uw wensen. klik hier voor voorbeelden van zijn vertelvoorstelling


Informatie en Boekingen:
Wilt u Baba inhuren als verhalenverteller? Neem dan telefonisch contact op of schrijf een e-mail en vraag naar de mogelijkheden of laat een offerte maken.