Alo Theater

'Meester B' de nieuwe schoolmeester!


"Meester B" de nieuwe schoolmeester is BaBa de verhalenverteller.
Naast de vertelvoorstellingen als “Baba de verhalenverteller” staat hij elke week voor de klas als theaterdocent.
 “Theater verrijkt het leven van kinderen en jongeren. Het geeft hen inzicht in zichzelf en hun omgeving. Door dit inzicht kunnen ze hun zelfvertrouwen ontwikkelen en hebben ze meer zeggenschap over hun ontwikkelingen en leven".
“BaBa de nieuwe schoolmeester” geniet ervan om kinderen lachend en spelenderwijs iets te leren, een steun in de rug te geven, een vonk vol passie mee te geven. Daarbij ruimte latend voor individualiteit en eigen creativiteit.
Hij werkt met verschillende soorten groepen kinderen. Het lukt hem meestal om de zo genaamd “ moeilijke klas” te motiveren om in zijn lessen mee te doen. Vaker lukt het hem ook om de stille leerlingen op het podium te laten stralen.
Hij werkt ook graag met een groep leerlingen, die niet als vanzelfsprekend bij elkaar horen. “Het is geen moeilijke en interessante opgave om je thuis te voelen binnen een groep, waar alles voor je gevoel al helemaal klopt. Hij vindt het spannender als er nog iets te ontdekken valt. Zowel theatraal, als groepsdynamisch.”
Klik hier voor de theaterlessen, workshops of meespeeltheater.