Alo Theater

Theaterworkshops


De workshops bestaan uit leuke speloefeningen met een duidelijke en eenvoudige uitleg. Indien gewenst kan de workshop een vooraf besproken thema bevatten.
In het eerste gedeelte worden de vormen, benodigdheden en speelwijze van theater behandeld. Tussendoor worden er oefeningen gedaan. In het tweede gedeelte worden de deelnemers aan het werk gezet om met elkaar een eigen sketch te spelen n.a.v. een bepaald thema. Als er tijd is kan dit stuk uitgespeeld worden voor deelnemers.  Als de deelnemers in groepjes verdeeld worden, kunnen er wedstrijdelementen aan het spel worden toegevoegd. De lengte en de inhoud van de workshops kan worden aangepast aan de individuele behoeften.
De workshop introduceert deelnemers met theater op een plezierige en ongedwongen manier. De workshop is gericht op het opbouwen van vertrouwen, terwijl het helpt om de deelnemers hun creatieve talenten en identiteit te laten herontdekken.
Plezier, ontmoeten van nieuwe vrienden, vertrouwen winnen en uitbreiden van de fantasie is in de workshop Theater het uitgangspunt. In deze levendige, interactieve workshop wordt gebruik gemaakt van oefeningen, improvisatie en teamwork. Hierbij wordt gewerkt aan:
• Ontwikkeling eigen presentatie/persoonlijkheid
• Ontwikkeling van de creativiteit
• Ontwikkeling op sociaal en emotioneel gebied

Grootte:      Hele klas
                Tijdsduur:    45, 60 en 90 minuten
                   Doelgroep:  alle groepen vanaf 4 jaar
              Locatie: In de klas, in het speellokaal of in de gymzaal

INFORMATIE EN BOEKINGEN
Voor boekingen of algemene informatie krijgt u Hans, Yvonne of Emmanuel aan de telefoon.U kunt tijdens de kantooruren contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.
Bel ons gewoon direct op of stuur ons een mail met uw gegevens en wij bellen u graag terug op een moment dat u uitkomt.